ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
Παραδοσιακό αρχοντικό

Το Αρχοντικό Σακαλή είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, που συναντά κανείς στα γραφικά χωριά του Πηλίου. Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένο διαφορετικά και με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ και οι κοινόχρηστοι χώροι επιδεικνύουν μοναδική αισθητική, ζεστή ατμόσφαιρα και είναι εφοδιασμένοι με όλες τις ανέσεις.

Το παραδοσιακό Αρχοντικό Σακαλή, στο Πήλιο, διαθέτει 4 δίκλινα δωμάτια (3 εκ των οποίων μπορούν να φιλοξενήσουν ένα επιπλέον άτομο) 2  δωμάτια deluxe  1 junior suite και 1 Οικογενειακή σουίτα.

Δίνοντας έμφαση στη φινέτσα και τη διακριτική πολυτέλεια, τα δωμάτια και η σουίτα του ξενώνα έχουν αυθεντικά έπιπλα εποχής, αντίκες, παλαιά φωτιστικά, χειροποίητα χαλιά, υφάσματα και κεντημένο ιματισμό. Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν ανατομικά στρώματα και ανωστρώματα COCOMAT, κατασκευασμένα αποκλειστικά από φυσικά υλικά, ενώ στα μπάνια οι επισκέπτες θα απολαύσουν προϊόντα APIVITA.

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, κάποια από τα δωμάτια του Αρχοντικού διαθέτουν τζάκι, δίνοντας την αίσθηση της πραγματικής θαλπωρής, ακόμα κι όταν το χιόνι πέφτει πυκνό στον ορεινό όγκο του Πηλίου.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν στα δωμάτια και στις σουίτες του ξενώνα, μια πραγματικά πολυτελή διαμονή, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, αφού οι Πινακάτες βρίσκονται μεν στο Πήλιο, αλλά ταυτόχρονα και σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, αλλά και την όμορφη πόλη του Βόλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ